сряда, 6 февруари 2013 г.

Хотел в Благоевград


Хотел Благоевград е изискан, направен с вносен мрамор и богати мебели от дърво. Кристални полилеи и изваяни фонтани са част от елегантната обстановка. По същия начин и стаите в хотел Благоевград са добре обзаведени. Легла с фино бельо, италиански мраморни бани, както и стандартни удобства, включващи 40-инчов LCD, кабелна телевизия и много други.
Изключителният хотел Благоевград в рамките на града, той разполага с пет вида апартамента, вариращи от студия до двустайни мезонети. Заедно с красивата гледка, всички от тях могат да се похвалят с високотехнологични удобства, множество телевизори с плосък екран (включително един в огледалото в банята), и дистанционно управление за осветление, завеси и електроника. Допълнителните екстри, предлагани само от хотел Благоевград, включват удобства за добре дошли, изненадващи подаръци и хладилник, зареден според предпочитанията ви.
Ако има нещо друго, което искате или се нуждаете, то хотел Благоевград е разположен в центъра на града и всички магазини и молове са на близко разстояние. Кътчета за забавления като казина, кино или театър, галерии, музей, нощни заведение или дискотеки.
Когато решите да посетите хотел Благоевград ще получите лукс, съчетан с широка гама от заведения за хранене, пазаруване и глезотии интересни места за забавление, и всичко това на една ръка разстояние от центъра на града.

Няма коментари:

Публикуване на коментар