понеделник, 25 март 2013 г.

Конферентна зала в хотел Благоевград


конферентна зала Благоевград
Вашият хотел в Благоевград има една от най-престижните места за конференция в град, с гъвкави места, той има възможността да бъде домакин на малки и средни събитията от всички видове. Конферентната зала Благоевград предлага състоянието на най-съвременна техническа помощ и оборудване, които могат да бъдат персонализирани да отговарят на целите на вашето бизнес събитие. Конферентната зала Благоевград в хотел Благоевград е идеалният избор за конференции, презентации и пресконференции.
Конферентна зала в Благоевград  осигурява отлични условия за вашия бизнес или корпоративно събитие. Липсата на вътрешни колони и естествена дневна светлина допринася за комфорта на нашите гости, решили да отседнат в хотел в Благоевград. Има кът за почивка за кафе пред конферентната залаБлагоевград.
Подредете столовете в конферентната зала Благоевград  така, както ще бъде най-удобно за присъстващите. Под формата на квадрат, така че всички да могат да виждат останалите събеседници, или подредени като чинове, с поглед към таблото и изнасящият лекции.
Хотел Благоевград ще организира кафе почивки и леки закуски, за комфорта на присъстващите гости.
Всички посетители на хотел Благоевград ползват безплатния паркинг на комплекса. Първокласният ресторант в хотел Благоевград ще задоволи и най-претенциозният вкус на вашите гости и лектори.


2 коментара: